Пристрастяването на майка към талка ѝ струва 8 000 британски

...
Пристрастяването на майка към талка ѝ струва 8 000 британски
Коментари Харесай

Майка харчи луди пари, за да се тъпче с талк, полудява без бялата пудра

Пристрастяването на майка към талка ѝ коства 8 000 английски лири. Лиса Андерсън се радва като бебе, когато си похапва пудрата за бебета Johnson’s Baby Powder. Като от време на време тя изяжда цяла 200-грамова бутилка дневно, написа в. "Дейли остарял ".
44-годишната изобщо не може да преодолее тази взаимозависимост, като даже става по четири пъти през нощта, с цел да се почерпи с белия прахуляк.

Нейното държание е предиздвикало лекарите да допускат, че тя е болна от синдрома PICA - хранително разстройство, което кара хората, които страдат от него, непрекъснато да ядат разнообразни нехранителни артикули.
Лиса разкрила любовта си към талка преди 15 години.


"Винаги съм имала пудра в дома си. Посипвам се с нея, откакто се изкъпя. Също я използвах за децата, откакто ги изкъпех.

Един ден, припомням си, че бях в банята и миризмата на пудрата просто ме хипнотизира.

Имаше малко пудра, която бе паднала от гърлото на бутилката. Изведнъж изпитах неустоимото предпочитание да я изям.

Не можех да се боря с него. Просто я излизах от ръката ми и доста ми хареса. Просто беше ужасно. Тя задоволи жадност, която аз не знаех, че имам ", споделя майката на пет деца.
Според живеещата в Девън майка, миризмата, текстурата и усета на пудрата Johnson’s Baby Powder са аргументите тя да полудява по нея.


"Знам, че това е малко необичайно. Но тя има един подобен прелестен сапунен усет. На ден мога да изям цяла 200-грамова бутилка. По-големите може да ми стигнат за седмица-седмица и половина. Помня по какъв начин миризмата в действителност ме привличаше. Сега не мога без нея ", разкрива още дамата.

Тя признава: "Хапвам си пудра на всеки половин час... Точно както е с другите пристрастявания, аз желая да хапвам още и още. Наистина не мога да устоя повече от половин час без да си я хапна. Най-много съм издържала два дни. Това беше най-лошия миг в живота ми ".

Лиса съумяла да скрие пристрастяването си цяло десетилетие, до момента в който някогашният ѝ сътрудник не сложил без заобикалки въпроса за какво тя прекарва толкоз доста време в банята. Той също я окуражил да потърси лекарска помощ.

Според лекарите, хранителното разтройство може да е провокирано от дефицит на желязо, OCD и синдрома PICA.

Те също ѝ предложили да се вижда с психолог, срещите с който ще стартират по-късно този месец.

Приемането на талк като храна е строго непрепоръчително, тъй като може да нанесе съществени вреди на вашето здраве.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР