Пристигналият в лагера на Левски в Белек Филип Кръстев премина

...
Пристигналият в лагера на Левски в Белек Филип Кръстев премина
Коментари Харесай

Кръстев ще играе с №30, Ради Цонев взима №10

Пристигналият в лагера на Левски в Белек Филип Кръстев мина медицински прегледи и ще подпише с Левски за 6+6 месеца. Очаква се още в събота Филип да дебютира с Левски против Марибор (Хър) и да играе с №30 на фланелката си.
Юношата на Славия дойде в Турция, откакто договарянията с Манчестър Сити са завършили сполучливо. Той публично е благосъстоятелност на белгийския Ломел, където бе продаден от Славия за 2,3 млн. евро (според профилирания уебсайт " Трансфермаркт " ). Всъщност обаче той е футболист точно на британския гранд, а Ломел е сателитен тим в системата на Сити Футбол Груп.
Кръстев обаче не е играл за Ломел, а бе преотстъпван поредно на френския втородивизионен Троа, където записа единствено 2 мача като запаса за половин година. После мина в нидерландския Камбюр и има 5 мача и 1 гол от август насам.
Треньорът на Левски Станимир Стоилов му е заречен постоянно да играе, само че държеше да го притегли за повече време. Мъри желае Кръстев да замести миналия в Черноморец Одеса Борислав Цонев. Близнакът на Боби - Ради Цонев пък ще получи неговия №10 и ще освободи досегашния №21.
Марибор от 18 часа, да забележим Цонев с нов номер.
Ради Цонев беше спряган като напускащ Левски, само че той тренира на цялостни обороти и се надява на мощна пролет с номера на брат си.
Левски ще играе контрола в събота с Марибор (Хър), а на 15 февруари в София е контрактувана контрола с Царско село преди старта на пролетния полусезон на 19-и с Локо Пд. " Сините " ще играят на родна земя и с Пирин на 12 февруари.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР