Пристъпваш леко подпийнала в апартамента си на 1-ви януари някъде

...
Пристъпваш леко подпийнала в апартамента си на 1-ви януари някъде
Коментари Харесай

2020 ще промени живота ти, само ако първо промениш себе си

Пристъпваш леко подпийнала в жилището си на 1-ви януари някъде към 3-4 сутринта. Лягаш на дивана и усещаш, че нищо не се е трансформирало. Чувстваш се по същия метод, по който се усещаше през вчерашния ден, макар че си даде обещание през 2019-та всичко да бъде друго. Без повече провалени връзки, без повече прочувствен багаж, без повече кофти работни места.

И въпреки всичко, ето те тук, свита върху дивана на 1-ви януари 2020г. в 4 сутринта, пияна и мислеща си за всички краткотрайни провалени връзки, за цялата болежка, която таиш в себе си от години и за извънредно невдъхновяващата работа от 9 до 5, с която едвам си плащаш сметките.

Не биваше годината ти да стартира по този начин, нали? Трябваше да навлезеш в новата година щастлива, със сериозна връзка и удовлетворяваща работа. Трябваше да станеш своята най-хубава версия сега, в който стрелките на часовника удариха 12. Всички проблеми трябваше вълшебен да се изпарят с последните минути на 2019-та.

Може би такива неща се случват в приказките, само че не и в действителността. През 2020-та е време най-накрая да посрещнеш суровата действителност на новото начало, а тя е следната - новата година няма да промени живота ти, в случай че ти не се постараеш да го направиш сама.

През 2020-та би трябвало самата ти да искаш да бъдеш по-добра и да се отдадеш на фантазиите си и тяхното реализиране. не заравяй глава я пясъка, не бягай от проблемите, от които се криеш с години. Работи, с цел да си осигуриш живота, който искаш. Просто работи.

Ако си в търсене на постоянна връзка, само че все удряш на камък, може би би трябвало да потърсиш казуса и някъде вътре в себе си. Страхът ти от обвързване може да се окаже коренът на казуса и да те задържа надалеч от любовта, която заслужаваш. Или пък би трябвало да спреш да търсиш оня избран "идеален вид ", тъй като най-вероятно подобен просто не съществува.

Ако пък търсиш завършек на прочувствените си проблеми, посвети тази година в търсене на щастието. Потърси непосредственост с природата, отдай се на занимание, музика, изкуство. Прави нещата, които те карат да се усмихваш. Заобиколи се с хора, които обичаш, загърби хората, които те изнервят. Потърси това, което заслужаваш - било то движимости, хора или отношение.

 сняг зима коледа жена двойка Istock

Ако пък през новата година жадуваш за нова кариера, започни да търсиш това, което те прави щастлива в професионален проект. Запълни всички тези дупки, които са се отворили през всички години на досадна работа, работи в посока възстановяване на уменията ти, опитвай да се доказваш все по-често.

През 2020-та би трябвало да работиш крепко, с цел да промениш посоката на живота си - в това се крие истината, по този начин се реализират фантазии. Само и само с усилена работа. И в случай че на 1-ви януари седиш на дивана леко подпийнала и се самосъжаляваш, запомни едно - 2020-та няма да промени живота ти, в случай че ти самата не го направиш!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР