Присила Пресли направи шокиращи разкрития за смъртта на съпруга си

...
Присила Пресли направи шокиращи разкрития за смъртта на съпруга си
Коментари Харесай

Съпругата на Елвис проговори за смъртта му и разкри нещо много шокиращо!

Присила Пресли направи шокиращи разкрития за гибелта на брачна половинка си - именития артист Елвис Пресли. Тя упреква американската войска за зависимостта му към дрогите, съгласно нея той е станал привързан, до момента в който е бил дислоциран в Германия.

" Давали са разнообразни препарати на бойците, с цел да ги държат будни ", твърди Присила.

" Те са имали маневри, продължаващи чак до ранните часове, на тези момчета са им давали медикаменти и по този начин е почнало всичко ", уверена е брачната половинка на артиста.

Според нея до последно Елвис опитвал да се пребори със зависимостта си, само че най-после просто се предал и очаквал гибелта си. В последните си дни бил обезверен и споделил, че в никакъв случай не би протегнал ръка към опиатите, в случай че можел да избере.

" След като се разделихме, той си остана моят най-хубав другар, непрестанно се чувахме, даже си станахме по-близки, той стартира да ми споделя доста неща ", споделя Присила.

Тя твърди още, че нищо не предсказвало, че Елвис претърпява последните си дни. Бил цялостен с оптимизъм и даже замислял нови планове.

И до ден сегашен има разнообразни версии за гибелта на Елвис Пресли. Официалната е инфаркт, само че се твърди, че в действителност се е взел свръхдоза.

Преди да почине, Елвис написа на мениджъра си: " Отвратен съм и по едно и също време изтощен от живота си, би трябвало ми дълга отмора. " Според околните на Пресли точно това било знак, че той желае да се самоубие.

" Той знаеше доста добре какво прави. Хората му споделяха, че ще стигне до края, само че той не даваше нищо да му се каже. Щеше да ви изгони незабавно, опита да спре с опиатите, само че не можа ", признава Присила.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР