Присъствието на съдии, прокурори и следователи предизвика суматоха в поморийското

...
Присъствието на съдии, прокурори и следователи предизвика суматоха в поморийското
Коментари Харесай

Пред палата на авер на Митьо Очите в Каменар ври и кипи СНИМКИ

Присъствието на съдии, прокурори и следователи провокира блъсканица в поморийското село Каменар. Те правят следствени дейности в дворец, чийто жител е в ареста, написа "Флагман ".

Става въпрос за първокласния парцел на Антон Подмолов, по прякор Подмола, намиращ се на самия основен път - ул. "Алакария ". В парцела бе и 56-годишният мъж, който бе докаран с белезници от ареста.

Подмолов е зад решетките от януари 2019 година, когато бе закопчан при зрелища акция точно в къщата си в с. Каменар. Тогава при претърсването в парцела бяха открити опиати и муниции. Той е упрекнат за разпространяване на опиати.



В къщата на Подмола се намират прокурорът и съдията по делото - Андрей Червеняков и Светлин Иванов. По информация на уеб страницата, се правят следствени дейности по отношение на процеса против Подмолов. Делото е във фаза пледоарии и присъда, които предстоят, сподели арбитър Светлин Иванов.



Минути по-късно Антон Подмола бе изкаран от парцела с белезници, съпроводен от правосъдни охранители, които го върнаха назад в ареста.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР