Присъствието на Роман Абрамович привлече специално внимание при преговорите между

...
Присъствието на Роман Абрамович привлече специално внимание при преговорите между
Коментари Харесай

Киев и Москва с реакции по темата за евентуалното отравяне на Абрамович

Присъствието на Роман Абрамович притегли особено внимание при договарянията сред Украйна и Русия в Истанбул.

В навечерието на срещата се появи информация, че съветският олигарх и членове на украинската делегация, са показали признаци на отравяне по-рано този месец.

От днешните фрагменти излиза наяве, че Абрамович се усеща добре - нещо, което самият той удостовери в отговор на изявленията.

Кремъл отхвърли изказванията, че Абрамович е бил токсичен, а украинският външен министър Дмитро Кулеба разяснява, че сега има апетит за сензации.

" Това е част от осведомителната акция, информативен бойкот, част от осведомителната война. Тези известия не дават отговор на действителността. Роман Абрамович взе участие в реализирането на избрани контакти сред съветската и украинската страна. Той не е формален член на делегация. Въпреки това, той участва на диалозите в Истанбул. В случая с Абрамович, утвърждението да взе участие е обещано и от двете страни ", сподели Дмитрий Песков, представител на Кремъл.

" Съветвам всеки, който отива на договаряния с Руската федерация, да не яде и да не пие нищо. И за предпочитане - избягвайте да докосвате каквато и да е повърхнина. Второ, всички тези истории като " някой някъде чул нещо, някакви източници споделили " в този момент има доста такива истории, тъй като всички са жадни за вести, за сензации ", сподели Дмитро Кулеба, външен министър на Украйна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР