Присъщо ни е да сме предпазливи към всичко ново, към

...
Присъщо ни е да сме предпазливи към всичко ново, към
Коментари Харесай

Цитат на деня: Правете по-малко филми като "Терминатор"

" Присъщо ни е да сме внимателни към всичко ново, към това, което може да наруши съществуващия нормален метод на живот. Да се свикваш с новото е, муден развой. Това, което бих могла да предложа да вземем за пример, е да снимате по-малко филми като " Терминатор ". "

Това сподели " женският " робот със саудитско поданство София на среща с представители на всички огромни софтуерни компании " Google ", Майкрософт ", " Дел ", " Маккинси ", Ай Би Ем и " Яндекс ", шефа на съветската " Сбербанк " Герман Греф и съветския вицепремиер Аркадий Дворкович, представен от РИА " Новости " и РБК. Необичайната среща имаше за цел полемика за изкуствения разсъдък и метода, по който фирмите и стопанската система ще се трансформират поради него. "

София даде обяснението с образеца за " Терминатор ", запитана от Греф дали си коства да се лимитира развиването на изкуствения разсъдък. По-рано шефът на " Сбербанк " сподели, че компанията му ще опита да разшири потреблението на изкуствен интелект във всички посоки на бизнеса си.

Срещата беше в границите на Световния стопански конгрес в Давос.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР