Присъдата е окончателна: Това очаква всички, които ядат сланина.Сланината е

...
Присъдата е окончателна: Това очаква всички, които ядат сланина.Сланината е
Коментари Харесай

Това очаква всички, които ядат сланина

Присъдата е дефинитивна: Това чака всички, които ядат сланина.
Сланината е една от най-противоречивите храни във връзка с изгодите или вредите за организма. Има доста отзиви на специалисти за резултата на сланината върху здравето и доказването му както като позитивен, по този начин и като негативен.

Най-често интерес провокира въпросът по какъв начин сланината въздейства на женското тяло и в случай че тя в действителност е потребни – с какво тъкмо.
Датският академик и професор по медицина Уфе Равнсков в своето проучване „ Митове за холестерола “ потвърждава, че вредата от сланината в действителност е мит, а за организма, в частност за женския, този артикул е от огромна изгода.
Разбира се, става въпрос за дребни порции и не за наличие в ежедневната диета. Сланината също е нездравословна, сходно на други мазнини, само че единствено при положение на извънредно нескромна консумация на този в действителност апетитен артикул.

Арахидоновата киселина е най-полезният съставен елемент на сланината за дамите. Тази ненаситена лой има позитивен резултат върху действието на женското тяло като цяло и апропо е доста дефицитна.

Арахидоновата киселина отстранява токсините от тялото, покачва имунитета (сланина с чесън – универсалната предварителна защита на настинките), усъвършенства метаболизма и предизвиква работата на мозъка.
Освен това, дребни порции сланина възстановяват функционалността на храносмилателния тракт и облекчават типичните храносмилателни проблеми.
Сланината се смята за отличен източник на потребни субстанции за кожата и косата. Холинът и ретинолът, които са част от продукта, оказват помощ на кожата да поддържа прохлада и също по този начин придава на косата натурален искра.

Редица витамини, влизащи в състава на елементарната свинска сланина, наложително участват в женските шампоани, тъй че няма подозрение за изгодите от тях.
Между другото, сланината може освен да яде, само че и да се вършат маски от нея или да се смазва косата. Това също дава отличен резултат.
Сланината е доста потребна и за дами, които ще раждат скоро. Тя е отличен източник на калории за бременни дами, а също по този начин спомага за попълване на нужния ресурс от мазнини, което е натурален развой по време на бременност.
Между другото, благодарение на сланината може да отслабнете, колкото и парадоксално да звучи това. 20-30 грама от продукта няма да навредят на фигурата, само че ще основат чувство за задоволеност и ще бъде по-лесно за една жена да съблюдава диета за намаляване.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР