Природосъобразна инициатива поде Радина Думанян. В навечерието на Деня на

...
Природосъобразна инициатива поде Радина Думанян. В навечерието на Деня на
Коментари Харесай

Радина Думанян с инициатива за пчелите - slava.bg

Природосъобразна самодейност поде Радина Думанян. В навечерието на Деня на Земята, тя прикани своите почитатели във Фейсбук да оказват помощ за спасяването на изтощени пчели, които поради липса на сила умират и не могат да се върнат в кошерите си.

„ Прочетох една публикация, в която Дейвид Атънбъро поучава хората да оставят една супена лъжица захар на терасите си, с цел да зареждат пчелите, чието битие, както всички знаем, е от първостепенна значимост “, изяснява младата актриса в обществената мрежа.

Радина цитира британеца, борещ се за понижаване на климатичните промени:

„ Просто смесете две супени лъжици бяла, гранулирана захар с една супена лъжица вода и поставете тази примес навън, с цел да доближи пчелата до нея. Можете също по този начин да помогнете, като споделите тази обява, с цел да повишите осведомеността на хората “.

Думанян признава, че не схваща от пчели, само че счита да послуша Бътфийлд.

„ Видях, че изказването му се отнася за края на лятото, само че пък взех решение да се включа занапред с малко мед вместо захар – нищо не ми коства. А и пчелите в градски условия сигурно имат потребност от поддръжка “, разяснява още тя.

„ Не спираш да твориш добротворство “, „ Страхотно, включвам се и аз! “, „ Браво. Направих го “, пишат част от почитателите ѝ.

Актрисата бе една от многото известни персони, която по Великден прикани българите да останат по домовете си поради пандемията. Тя се включи и в предизвикателство за четене на лирика онлайн.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР