Природолечители искат законови промени Да се приеме закон, който да

...
Природолечители искат законови промени Да се приеме закон, който да
Коментари Харесай

Природолечители искат законови промени

Природолечители желаят законови промени Да се одобри закон, който да разреши хората сами да избират дали да се лекуват с класическа медицина или с различна. Това желаеха природолечители, които се аргументираха с изказванието, че неконвенционалната медицина може да бъде положително в допълнение оздравително средство. Идеята на природолечителите е да бъде построен център по неконвенционална медицина, който да бъде конструкция към Министерството на здравеопазването.

С смяна в Закона за здравето да се регламентира взаимоотношението на неконвенционалната с класическата медицина, желаеха природолечители. Те оферират да се построи център към здравното министерство, в който лицензирано да се ползва различна медицина на пациентите, които я изискат. Това би прекъснало порочните практики на шарлатаните, счита лечителят Зофия Шчербак.

„ Когато със закон се провежда център по неконвенционална медицина,  в който класическата и неконвенционалната медицина работят дружно, пациентът ще има сигурност ”, счита Шчербак. По думите й изискването е класическата и неконвенционалната медицина да си взаимодействат и даде образци по какъв начин би могло да се реализира това.

Ползите от неконвенционалните способи на лекуване съгласно покровителите им са свързани с чистия въздух, естествените богатства, диетите и минерални води.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР