Природо-математическият факултет на ЮЗУ Неофит Рилски организира безплатни електронни тестове

...
Природо-математическият факултет на ЮЗУ Неофит Рилски организира безплатни електронни тестове
Коментари Харесай

ЮЗУ Неофит Рилски с безплатни тестове във форма за матури

Природо-математическият факултет на ЮЗУ " Неофит Рилски " провежда безвъзмездни електронни проби с формат на държавни зрелостни изпити по биология, география, математика, физика и химия.
В актуалната обстановка тестванията се вземат решение онлайн от у дома. Веднага след привършване на съответния опит, учениците получават противоположна връзка за постигнатия резултат. Системата разрешава да се дава и спомагателна информация по въпросите, на които не са дали правилен отговор. По този метод, с изключение на справедлива външна инспекция за степента на подготовка на зрелостниците за идните матури, тестванията извършват и обучителна функционалност.
На база получените резултати се изготвят поименни документи, които дават опция на зрелостниците да аплайват за всички специалности в Природо-математическия факултет на Югозападния университет. Резултатите от надпреварите, се признават за равностойни на кандидатстудентски изпит по съответните матуритетни предмети и оценките от тях вземат участие с по-висок коефициент на тежест при балообразуването спрямо оценките на матурите.
За всички надпревари е нужна предварителна служебна регистрация на учениците в системата за електронно образование на ЮЗУ " Неофит Рилски ", която се прави след приемане на писмена поръчка от съответното учебно заведение и преподавател, изпратена на е-поща [email protected].
Какви са опциите за онлайн съревнование за банкет в специалности в Природо-математическия факултет на ЮЗУ научете ТУК!
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР