Природата е замислила мъжете като ловци и завоеватели, които да

...
Природата е замислила мъжете като ловци и завоеватели, които да
Коментари Харесай

Помагало за мъже: Няколко съвета как се свалят жени

Природата е замислила мъжете като ловци и завоеватели, които да водят война за женското внимание. Изкуството на съблазнението на дами не е толкоз сложна задача, колкото наподобява на пръв взор.
Прочетете още
Едно от главните правила, които би трябвало да спазвате, с цел да съумеете да свалите определената от вас дама, е да показвате своята заинтригуваност по разнообразни способи.

Това може да са известия на електронната й поща или SMS-и, обаждайте й се най-малко един път дневно. След това няколко дни я оставете да се изтезава без вашето внимание, с цел да усети неналичието ви.

Голяма е вероятността тогава тя да ви потърси сама. Но в случай че това не се случи, продължавайте офанзивата и скоро шансът ви е в забрадка вързан.

Жените желаят да усещат, че са харесвани и има някой, който е подготвен да ги изслушва. Обикновено, даже дамата да има гадже, й липсва някой, който да може да я разбере и да се интересува от нещата, които я вълнуват.

Проявете внимание в тази тенденция и напъните ви ще бъдат възнаградени.

Не е належащо вие да извършите първата стъпка към спалнята. Оставете я тя да бъде задоволително заинтригувана от вас и когато е подготвена, първата крачка ще бъде нейна.

За да привлечете дамското внимание, постоянно би трябвало да изглеждате стилни. Спазвайте стилните трендове, без да залагате на екстравагантното. Използвайте парфюм, който ще възбуди фантазията на дамата.

Покажете, че сте убеден в себе си. Мъжете, които излъчват неустановеност, рядко притеглят дамите. Усмихвайте се, до момента в който флиртувате с дамата или когато се пробвате да се запознаете с нея.

Дори флиртът да не потръгне, учтиво се сбогувайте с дамата, защото съществува възможност да се срещнете още веднъж. Особено в случай че някой ваш другар или прочут може да откри телефонния й номер.

Не забравяйте комплиментите, използвайте възприятието си за комизъм, това ще направи контакта ви с дамата по-лесен и по този начин по-бързо ще стигнете до задачата си.

Кажете й, че желаете да сте най-хубавият й другар, и бързо ще се превърнете в неин пръв поддръжник, а съвсем сигурно и в ухажор.

Не спорете с дамата, не опровергавайте мнението й по разнообразни въпроси, покажете й, че мислите като нея, и тя ще е като пластелин в ръцете ви.

 

 

Източник: ezine.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР