Припомняме Ви, че в понеделник тенис звездата спечели съдебно дело

...
Припомняме Ви, че в понеделник тенис звездата спечели съдебно дело
Коментари Харесай

Новак Джокович e поставен под номер 1 на Australian Open

Припомняме Ви, че в понеделник тенис звездата завоюва правосъдно дело против австралийските управляващи, в резултат на което бе освободен от мигрантския лагер и стартира тренировки. Преди дни Джокович беше арестуван летището в страната под предлог, че визата му е невалидна. Тенис звездата дойде в страната, с цел да вземе присъединяване в Australian Open, като по-рано беше получил публично позволение, че може да се включи в шампионата, макар че не е имунизиран против COVID-19.

" Имахме забавяне ", удостовери представител на Tennis Australia пред Агенция Франс Прес, откакто жребият за първия шампионат от Големия шлем за годината, в началото плануван за 15:00 (04:00 GMT) в Мелбърн Парк, не се организира.

По-късно уредниците споделиха, че ще стартира в 16:15 часа, без да се дават повече детайлности за отлагането.

Премиерът на Австралия Скот Морисън отклони въпрос на кореспондент по отношение на визата на Новак Джокович на конференция в Канбера в четвъртък. Морисън беше запитан за какво към момента не е взето решение дали австралийското държавно управление ще анулира възобновената виза на Джокович.

„ Имам поради последното изказване на господин Хоук и тази позиция не се е трансформирала “, сподели той, имайки поради министъра на имиграцията Алекс Хоук, който към момента може да реши да депортира Джокович. „ Това са персонални министерски пълномощия, които могат да бъдат управлявани от Хоук и за момента няма да давам никакви мнения. "

Световният номер 1 Новак Джокович се стреми към 10-та купа в Мелбърн Парк и рекордна 21-ва от Големия шлем, само че към момента не е ясно дали ще взе участие на шампионата, или ще бъде депортиран.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР