Припомняме ви, че той оглавява Камарата на следователите и в

...
Припомняме ви, че той оглавява Камарата на следователите и в
Коментари Харесай

С космическа скорост: Инспекторатът към ВСС “изчисти” кандидата на Гешев за член на ВСС

Припомняме ви, че той оглавява Камарата на следователите и в това си качество разгласява от името на организацията защитни писма в интерес на Гешев. Колеги на Петков пък настояха за инспекция на приходите му, поради обстоятелството, че показва висок стандарт на живот.

След като излиза наяве, че Петков ще се кандидатира за член на Висш съдебен съвет, на 21 март т. година основният секретар на Съвет Тихомир Димитров изпраща питане до ИВСС дали са осъществявани инспекции по отношение на претендента и в случай че има такива, с какъв резултат са завършили те.

Забележете - още същия ден Инспекторатът, чиито мандат е изминал и неговата регитимност може да се оспорва,, от който излиза наяве, че бранителят на Гешев е чист като момина сълза и към него не витаят никакви тъмни сенки. Това значи, че времето от въпросите за Петко Петков, до отговорите, е траяло няколко часа, което си е забележителна, даже галактическа скорост за родната администрация.

На идващият ден -, че импровизирано Гешев към този момент за член на бъдещия Висш съдебен съвет. Нещо повече, те описаха за професионални дейности на Петков, чиято правота си коства да бъде тествана.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР