Припомняме ви, че според сайта “Неудобните Даскалов е купил къща

...
Припомняме ви, че според сайта “Неудобните Даскалов е купил къща
Коментари Харесай

В ПП се колебаят дали шефът на БАБХ да е водач на листа, след разкрития за евтино купен имот

Припомняме ви, че съгласно уеб страницата “Неудобните ” Даскалов е купил къща в Първомай от 105 квадрата за прекомерно скромната сума от 11 000 лв.. Брокери са безапелационни, че договорка на сходна цена е немислима. И прецизираха, че толкоз огромен парцел върви за не по-малко от 100 000 лв..

 

Любопитното е, че шефът на БАБХ става притежател на къщата, а два месеца по-късно продавачът умира, като оставя родния си наследник без завещание. Пред медията Христо Даскалов удостоверява за покупката, която на процедура излиза по 75 лв. на квадратен метър. Обяснява и разнообразни версии - като се стартира от тази, че той построил постройката, до това, че я придобил от “втория си татко ”. Документи, обаче сочат, че майката на Даскалов не е сключвала брак с продавача. 

Припомняме ви, че дясната ръка на Бойко Борисов - Цветан Цветанов се раздели с Народното събрание и партията си, след абсурда “апартаментгейт ”. Същата орис я споходи и някогашната председателка на Народното събрание Цецка Цачева.   

Според клюки в политическите среди Даскалов по всяка възможност ще оглави листата на Политическа партия в Пловдив- област.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР