Припомняме, че в опит Радев да покаже пред Европейския съюз,

...
Припомняме, че в опит Радев да покаже пред Европейския съюз,
Коментари Харесай

Facebook VS. Радев: Станал ”восточен человек” frognews.bg

Припомняме, че в опит Радев да покаже пред Европейския съюз, че България е суверенна страна, президентът съобщи, че  страната ни няма да изпрати на Киев нито своите изтребители, нито своите танкове или противоракетни установки. 

 

Ето и част от мненията в мрежата: 

" По мотив на откровената неистина на Радев - Стоянов, че в договорката за 2-та милиарда евро, за муниции, не се включвали калибри, които ние имаме на склад и произвеждаме, ето думите на Борел: " Европейски Съюз ще финансира муниции за западни И СЪВЕТСКИ оръжия, като в листата за закупуване са включени артилерийски снаряди с диаметър 155 мм и 152 мм. Държавите членки ще могат да работят независимо, в случай че не желаят да се причислят към общата скица за закупуване на Европейски Съюз, сподели той. Доставките на муниции от Европейски Съюз за Украйна би трябвало да бъдат " бързи, евтини и в нужните количества ", сподели той, като омаловажи опасенията, че снарядите няма да дойдат в точния момент. Моят въпрос към сътрудниците на Москва Румен Радев и Димитър Стоянов - Путин е пасажер към Хага, вие несъмнено няма да попаднете в Акапулко ", Илиян Василев. 



 

" Президентът Радев дефинитивно се самоопредели като восточен человек ", Петър Чолаков.

 



" Гледам, по какъв начин генеРадев гордо заявява, че ще прави всичко допустимо да попречи на Украйна да изхвърли нашествениците от земята си. И му се чудя се на акъла. Радваха му се умните и красивите. Очевидно това го тормози, та в този момент си живее в компанията на глупавите и грозните. Хубаво. Щом му харесва блатото - да се плацика в него. Но той не е приватна личност. Той е въплъщение на Републиката и със своето държание я позори всеки ден. Да не приказваме за това, по какъв начин ще гледат на нашата Република цивилизованите хора тогава, когато Украйна победи и стартира нейното възобновяване ", проф. Евгений Дайнов.

 



" После ще наблюдавате в профил следвоенното възобновяване на свободна Украйна. И единствено ще преглъщате на изсъхнало ", Христо Комарницки.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР