Припомняме, че в края на март министър Цачева подписа заповед,

...
Припомняме, че в края на март министър Цачева подписа заповед,
Коментари Харесай

Развръзката След Инфарктната 5-Часова Среща: Ето С Колко Ще Вдигнат Заплатите На Надзирателите В Затворите!

Припомняме, че в края на март министър Цачева подписа заповед, с която се изравниха възнагражденията за характерните условия на труд на двете основни дирекции с тези на чиновниците от Министерство на вътрешните работи. Заповедта влезе в действие със задна дата - от 1 януари 2018 година и с нея сумата за характерни условия на труд от 95 лева стана 190 лева

Днешното контрактувано нарастване ще е в действие със задна дата - от месец март 2018 година, и ще обгръща 1149 чиновници от ГДО и 2884 от ГДИН. Това са чиновници, които работят по Закона за Министерство на вътрешните работи, само че в заплатите им бяха много по-ниски от тези на сътрудниците им в Министерство на вътрешните работи на аналогични длъжности.

На срещата е взето решение да се провиснал спомагателни 15 млн. лева за Главна дирекция " Изпълнение на наказванията " и Главна дирекция " Охрана " в осъществяване на поетия от премиера Борисов ангажимент.

В хода на срещата участниците са се договорили за 88 лв. нарастване на главното заплащане на младшия изпълнителски състав в ГДИН и ГДО.

Днешното контрактувано нарастване влиза в действие със задна дата - от месец март 2018 година

Увеличението ще обгръща 1 149 чиновници от ГДО и 2 884 от ГДИН.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР