Припомняме, че след инцидента, за който стана ясно в събота,

...
Припомняме, че след инцидента, за който стана ясно в събота,
Коментари Харесай

На лов за папагал и пълнени чушки: Във виц се превръща историята около катастрофата на княгиня Калина

Припомняме, че след случая, за който стана ясно в събота, брачният партньор на княгиня Калина Китин Муньос съобщи, че Сакскобургготска е изгубила кучето си, което “много е обичала ” и е била “под стрес ”. Заедно цяла заран обикаляли Боровец, а ударът станал при паркиране. 

 

Версията, която същият човек споделя пред испанското издание “Vanitatis ” обаче е напълно друга - изгубеното животно било папагал ара, а до момента в който го търсила, Калина спряла в ресторант, с цел да обядва обичайни български чушки с чаша вино. 

На въпроса дали е пила алкохол дъщерята на Симеон Сакскобурготски, нейният брачен партньор съобщи, че е допустимо - само че след случая.

 

Служителка на резиденция " Царска Бистрица " тъпчела княгинята с родния артикул, като й донесла сред 6 и 8 кофички. Твърденията са на наемателят на хотела, на чийто паркинг става злополуката. Величка Петкова, която е въпросната служителка, обаче твърди, че е занесла на Калина единствено една кофичка кисело мляко, тъй като е била гладна, макар че съгласно брачна половинка й тя преди този момент е обядвала пълнени чушки. 

 

Версиите започнаха да се разминават, само че теръпва проверяващите ще обясняват събитията към случая. На Калина са повдигнати обвинявания за шофиране в нетрезво положение, а колата й е отнета.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР