Припомняме, че преди седмица Росен Плевнелиев призна официално, че се

...
Припомняме, че преди седмица Росен Плевнелиев призна официално, че се
Коментари Харесай

Плевнелиев Разбра Току-Що, Подскочи 3 Метра! Няма Да Повярвате Кой Е Новият На Юлияна, Снимки! Та Той Е

Припомняме, че преди седмица Росен Плевнелиев призна публично, че се развежда с втората си брачна половинка Юлиана, написа Ретро.

Делото за развода се точи от предишното лято, като по молба на някогашния държавен глава то е засекретено и никой няма достъп до него. Росен и Юлияна са записани с разнообразни имена като страни по делото - хватка, каквато законът не разрешава по плинцип, само че това може да стане с разрешение на Министерството на правораздаването.

Росен и Юлиана не живеят дружно от близо година, само че са запазили положителни връзки в името на децата си. В брака им имало доста пукнатини, само че непреодолима била гибелта на едно от децата им хпрез лятото на 2015 година Тогава синът им Филип умря на едвам 14 години. Официалната диагноза бе рядко сърдечно заболяване. Огромната загуба, вместо да сплоти Плевнелиеви, ги разединила тотално. Започнали взаимни обвинявания и кавги, твърди изданието.



В последна сметка президентът и брачната половинка му взели решение да се разведат, само че изчакали да свърши мандатът, с цел да не предизвикат нездравословен медиен интерес. Това обаче по този начин или другояче не им се размина, защото за развода се написа от дълго време.

След раздялата общите парцели били трансферирани на синовете им Асен и Павел. Прехвърлянето е направено през 2016 година Двете момчета стават притежатели на две големи къщи с дворове в кв. " Малинова котловина " в затворения комплекс " Резиденшъл парк ", вдигнат от самия Плевнелиев още като предприемач.

Едната къща е от близо 500 кв.м., а другата към 250. На синовете е дарен и фамилният палат в Гърция, който е над 900 квадрата. Росен Плевнелиев е запазил правото си на прилагане на трите парцела. Засега не е ясно дали Юлиана ще резервира семейството си Плевнелиева след развода, само че прекомерно евентуално това няма да стане, защото тя кардинално се дистанцираше от брачна половинка си.

Първата жена на Плевнелиев - Вероника, резервира името си след раздялата с него.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР