Припомняме, че Областната администрация в Русе отново е партньор на

...
Припомняме, че Областната администрация в Русе отново е партньор на
Коментари Харесай

Само един ден остава до крайния срок за кандидатстване по Програма „Старт на кариерата“

Припомняме, че Областната администрация в Русе още веднъж е сътрудник на акцията, като е обезпечено едно работно място.

До момента са кандидатствали седем души за оповестената позиция. За да вземат участие в програмата, претендентите би трябвало да са на възраст до 29 години, ненавършени до 14-и септември тази година, както и да имат висше обучение. В случая няма значение приключеното професионално направление, защото от специалиста ще се изискват общи пълномощия. Лицето ще може да работи в някоя от двете дирекции – тази, занимаваща се с районното развиване, административния надзор и държавната благосъстоятелност или в областта на финансите, счетоводството и правото. При предпочитание от претендентите стажът ще може да се реализира и в пресцентъра. Изисква се също така младежите да са регистрирани в Бюрото по труда като безработни или заети, търсещи работа лица и да нямат трудов стаж по добитата компетентност от висшето обучение. Предимство е владеенето на непознат език, както и положителната компютърна просветеност. От Областната администрация слагат и изискването за умения за работа в екип и анализаторски знания. Одобреният претендент ще бъде назначен за период от 12 месеца. Подробности за възнаграждението, което е еднообразно за цялата страна, могат да се получат на място в Бюрото по труда “. Младежите могат да подадат своите документи в бюрото по труда, в което са регистрирани или по електронен път посредством оповестения на уеб страницата на Агенцията по заетостта формуляр. Заявление може да се подаде и посредством мобилно устройство, ползвайки QR код, оповестен в рубриката за програмата на формалния уебсайт на Агенцията по заетостта, както и да се получи от чиновниците в бюрата по труда.

Според Станев програмата дава опция за доста положително кариерно развиване в държавната администрация. Той показва, че екипът, който управлява е квалифициран на доста високо равнище и ще направи всичко по силите си да приготви един млад специалист, който ще може да се осъществя на всички места.

До 23-и септември се организират интервютата, като класирането излиза наяве до 26-и същия месец.

Повече детайлности може да научите на:.

За последните пет години Областната администрация в дунавския град постоянно е взела участие в сходен жанр начинания, а управлението на администрацията продължава да работи интензивно за реализацията на младежите. От 2017-а насам Областна администрация Русе е осигурила краткотрайна претовареност на повече от 45 души по разнообразни локални и национални стратегии. Сред тях са „ Старт на кариерата “, „ Квалифицирани фрагменти за бизнеса “, Регионална стратегия за претовареност, „ Крос – Би “ и още доста други.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР