Припомняме, че автобусът не е бил регистриран в Министерството на

...
Припомняме, че автобусът не е бил регистриран в Министерството на
Коментари Харесай

Ковчегът-убиец е преминал през нашите граници 135 пъти за последните 2 години

Припомняме, че рейсът не е бил регистриран в Министерството на превоза в Скопие. 

При злополуката на 23 ноември загинаха 45 души, а други 7 бяха ранени.

" Въпросният рейс през 2020 година е минал през границите на страната 22 пъти, а от началото на тази година 113 пъти ", се споделя в отговора на македонското Министерство на вътрешните работи до локалния уебсайт " Курир ". " Броят на излизанията на рейса с рег. № Семеен кодекс 0284 БА по всяка възможност е доста по-голям, тъй като справката се отнася единствено за последните две години.

От митническата администрация преди два дни оповестиха, че авариралият рейс в интервала 15 октомври - 18 ноември е минал неведнъж през граничните пунктове на РСМ с България, Косово и Албания.

Поради неналичието на позволение за осъществяване на транспортни услуги за авариралия рейс транспортното министерство лиши лиценза на " Беса транс ". Днес македонската полиция запечата офисите на компанията. До момента отговорност за пропуските при контрола на рейса бе потърсена единствено от двама митнически чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт Деве Баир /Гюешево, от българска страна, бел.ред./, които не са ревизирали документите на рейса. Според директорката на митническата администрация, рейсът не е бил тестван, тъй като " системата е работила доста постепенно ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР