Приоритетът на служба Военна полиция през 2017 г. е бил

...
Приоритетът на служба Военна полиция през 2017 г. е бил
Коментари Харесай

Не е имало сигнал за пряка терористична заплаха към армията ни през 2017 г.

Приоритетът на работа " Военна полиция " през 2017 година е бил разкриването и предотвратяването на терористична активност. Тя може да е ориентирана против Министерството на защитата, структурите на директно послушание на министъра на защитата и Българската войска, войски и представители на Алианса, участващи в интернационалните военни мероприятия, провеждани на територията на страната.

Това сподели шефът на службата бригаден военачалник Борислав Сертов по време на годишния доклад за активността на работа " Военна полиция " през 2017 година

Той регистрира, че не е имало информация за директна терористична опасност, ориентирана против формированията и обектите на Министерството на защитата и Българската войска. Антитерористичната активност е реализирана в директно взаимоотношение със службите за сигурност и за публичен ред в страната, означи още началникът на работа " Военна полиция ".

Има спад в новообразуваните военни досъдебни производства, което свидетелства за нараснала успеваемост на провежданата от органите на службата превантивна активност. Откритите дейности по следствието оказват възпиращо влияние върху военнослужещи и цивилни чиновници, които имат намерение да правят непозволени дейности или престъпления.

По време на доклада заместник-министърът на защитата Анатолий Величков връчи награди от името на министъра на защитата Красимир Каракачанов. Отличието бе за военнослужещи от бранш " Издирване и задържане " към Регионална работа " Военна полиция " - София. Те са помогнали при търсене на разположение, оповестено за общодържавно търсене. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР