Принцовете Уилям и Хари изпълняват своя синовен дълг, като участват

...
Принцовете Уилям и Хари изпълняват своя синовен дълг, като участват
Коментари Харесай

Уилям и Хари защитават името на Даяна в нов филм

Принцовете Уилям и Хари извършват своя синовен дълг, като вземат участие в документален филм на Военновъздушни сили за майка си.

Те желаят да защитят името й и считат, че са я разочаровали, откакто не са създали това в предишното. Във кино лентата Уилям и Хари приказват за седмицата след гибелта на Даяна – от момента, в който са чули новината, до деня на погребението й.

90-минутният документален филм ще бъде излъчен във връзка 20-ата годишнина от гибелта на принцесата на 31 август.

Той е с работно заглавие „ Даяна “ и в него Уилям споделя: „ Част от повода двамата с Хари да желаеме да създадем това е, тъй като считаме, че й го изискуем. Усещаме, че сме я разочаровали като дребни. Не можахме да я защитим. Смятаме, че 20 години по-късно сме длъжни най-малко да защитим името й и да напомним на всички какъв човек беше тя ".

Хари споделя, че за него, като малко момче, приливът на страсти и обич е бил фрапантен. „ В същото време беше прелестно и изумително в този момент, когато се връщам обратно, беше необикновено, че майка ни имаше такова голямо влияние върху толкоз доста хора “, споделя принцът.

„ Когато си толкоз дребен и ти се случи нещо такова, то остава в сърцето ти, в главата ти и остава там доста, доста дълго време. Мисля, че за нас двамата в никакъв случай няма да е елементарно да приказваме за майка ни, само че 20 години наподобяват добър миг да напомним на хората какво реализира тя освен за кралското семейство, само че и за света “, продължава Хари.

Филмът включва изявленията с близки другари, политици и публицисти, някои от които приказват за първи път за гибелта на Даяна и събитията по-късно. Военновъздушни сили заяви също, че ще излъчи ефирен филм „ Даяна и аз “, разказващ по какъв начин гибелта й е въздействала на четирима елементарни хора.

Тази седмица Уилям приказва и пред списание GQ за гибелта на майка си и за тъгата си, че не е доживяла да види брачната половинка му Катрин и децата им Джордж и Шарлот.

Новината за документалния филм идва няколко дни, откакто Channel 5 излъчи кино лентата „ Седем дни, които раздрусаха Уиндзор “, разказващ за събитията след гибелта на Даяна.

Телевизията провокира несъгласие предишния месец, когато излъчи кралската драма „ Крал Джордж III “, въз основа на едноименната пиеса на Майк Бартлет, в която уелският принц наследява майка си и става причина за конституционна рецесия.

През 2013 година два пъти номинарата за Оскар Наоми Уотс взе участие във кино лентата „ Даяна ", която разказваше за последните две години от живота на принцесата. Филмът провокира скандал и обвинявания в неприятен усет, само че Уотс сподели тогава, че се надява да е изиграла ролята с почитание и възприятие.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР