Принцовете Хари и Уилям са съответно на 12 и 15

...
Принцовете Хари и Уилям са съответно на 12 и 15
Коментари Харесай

Уилям и Хари разкриват тайни за Даяна

Принцовете Хари и Уилям са надлежно на 12 и 15 години, когато майка им Даяна умира в тежка злополука. Принцесата, която тогава е в бракоразвод с престолонаследника на английската корона Чарлз, е в компанията на своя ухажор Доди ал Файед. Катастрофата се случва на 31 август през 1997 година в Париж.

20-годишнината от смъртоносния случай е мотивът принцовете Уилям и Хари да се съгласят да приказват в ефирен документален филм, в който споделят съкровени секрети за случилото се, както и за личността на харизматичната им майка.

 Принц Хари разкри за нервозен срив след гибелта на Даяна
Принц Хари разкри за нервозен срив след гибелта на Даяна

Принцът наруши традицията на безмълвие в кралското семейство, изключително когато се отнася за проблеми

Оказва се, че цялостен месец преди случая децата са били разграничени от Даяна. Само ден след злополуката е трябвало да се съберат. Принц Хари назовава починалата си майка " лекуваща душевната болежка " и отбелязва, че я е запомнил " постоянно смееща се и цялостна с наслада ".

 Снимка 290081

" Никой преди този момент не е разказвал историята й от гледната точка на двамата индивида, които я познаваха по-добре от останалите и я обичаха повече от който и да е ", съобщи режисьорът на кино лентата Ник Кент.

Лентата е с дълготрайност час и половина. " Даяна, нашата майка: живот и завещание " ще бъде показан на 24 юли от английския канал Ай Ти Ви.

" Това е първият път, в който двамата дружно описваме за нея като майка ", споделя принц Хари. " Тя бе и си остава за нас индивидът, който ни обкръжаваше с обич ", разяснява още той.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР