Принципно борбата за пазара на VR гейминга се води с

...
Принципно борбата за пазара на VR гейминга се води с
Коментари Харесай

Microsoft са работели върху Xbox VR хардуер

Принципно битката за пазара на VR гейминга се води с цялостна мощ, като Valve и PlayStation желаят да привлекат оптимално доста клиенти към продуктите си. На пръв взор Microsoft не са непосредствено дейни към сегашния тренд, само че, наподобява, са имали някакви проекти за собствен VR артикул. Поне по този начин са удостоверили в доклад на CNET.

Устройството се е разработвало още от 2012-та година. То би трябвало да бъде директна конкуренция на PlayStation VR шлема, а не нещо революционно и коренно (като HoloLens). Качеството било регистрирано като положително, само че не на същото равнище като Oculus Rift или HTC Vive. Към сегашен ден планът е комплициран на пауза. От една страна компанията чака скоро да създаде фактически революционен и коренен хардуер, във всеки случай безжичен. От друга, съгласно Microsoft актуалните конзоли не са задоволително готови за VR игри (дори и Xbox One X). Така че досега наличието на компанията ще бъде лимитирано до производството на Xbox контролерите като част от Oculus Rift пакета (и, естествено, поддръжката на Windows платформата).

Все отново да не забравяме, че на Е3 2018 събитието Microsoft загатна за проектите си за нови Xbox конзоли, които да заменят поколението One. Напълно допустимо е те към този момент да са изцяло приспособени към VR/AR прекарвания и за тях шлемът към този момент да е квалифициран.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР