Принципно, автомобилите руско производство не се славят с кой знае

...
Принципно, автомобилите руско производство не се славят с кой знае
Коментари Харесай

Надеждна ли е лимузината на Путин?

Принципно, колите съветско произвеждане не се славят с кой знае каква надеждност, само че новата лимузина на Путин не би трябвало да е такава. Aurus Senat е създадена от нулата, като в създаването ефективно присъединяване взимат експерти от Porsche. Една фотография обаче, публикувана в интернет пространството, демонстрира, че лимузината на Путин очевидно има механически проблем случил се по време на придвижване.

Кадрите са направени през зимата, като се допуска, че това са били тестова на колата в действителни условия. Така или другояче Aurus Senat се е развалил, а фотографията е необятно обсъждана в обществените мрежи. Ще напомним, че колите от плана "Кортеж " бяха направени за съветската върхушка, само че трябваше да бъдат пуснати в свободна продажба от началото на предходната година.

До този миг обаче конвейерът не е проработил, а слуховете са, че това ще се случи най-рано през 2020 година. Междувременно готовата лимузина Aurus Senat се употребява извънредно рядко от Владимир путин, единствено за публични церемонии. В останалото време съветският президент избира досегашният си тестван Mercedes S600 Pullman Guard.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР