Принципни разговори бяхме водили, още когато бях изключен и станах

...
Принципни разговори бяхме водили, още когато бях изключен и станах
Коментари Харесай

Явор Божанков: ПП-ДБ е единствената алтернатива България да продължи демократичния си път на развитие

Принципни диалози бяхме водили, още когато бях изключен и станах самостоятелен. Те споделиха: " Имаме потребност от човек като теб. Правим ново обединяване ". С всички водачи съм приказвал. Това сподели в предаването " На фокус " по Нова телевизия бившият народен представител Явор Божанков.

Той беше изключен от Българска социалистическа партия, откакто зае позиция, друга от тази на партията във връзка оръжията за Украйна. Преди дни стана ясно, че ще води листата на коалиция ПП-ДБ, само че от гражданската квота.

Бях поканен и одобрих тази покана. Смятам, че сега хората имат потребност от това обединяване, тъй като ГЕРБ могат да бъдат и първа политическа мощ - макар че това звучи неуместно, в случай че против тях не застане един консолидиран индивид. В рамките на нормалното е да има недоволни. Най-трудният миг в една такава коалиция е подреждането на листите и систематизиране на квоти. Но въпреки всичко обединяването е реалност и считам, че това е единствената опция България да продължи демократичния си път на развиване, съобщи Божанков.

Никога не е било толкоз ясно коя е положителната и коя е неприятната страна, коя е вярната и коя е неправилната страна, кой желае правосъдна промяна и кой я стопира, кой иска България в Шенген и еврозоната и кой желае България на изток. При този явен избор - Бойко Борисов и ГЕРБ или това обединяване, чакам добър резултат, сподели още Явор Божанков.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР