„Принципът, който има в нашата част на коалицията е, че

...
„Принципът, който има в нашата част на коалицията е, че
Коментари Харесай

Хаджигенов: Ще приемем подкрепа от всеки

„ Принципът, който има в нашата част на обединението е, че ние ще подкрепим политики. Тоест съответни оферти, тъй като съгласно нас по този начин работи демокрацията”. Това съобщи в студиото на „ Здравей, България” по съпредседателят на „ Изправи се! Мутри вън!” Николай Хаджигенов в отговор на въпроса дали партията му би подкрепила кандидатурата за ръководител на Народно събрание на Ива Митева, която е част от Правната комисия, а в този момент е народен представител от „ Има подобен народ”.

„ За момента не обсъждаме имена за ръководител на Народното събрание. Би трябвало трите протестни партии да изберат ръководител, който да е от тях. Това е най-логичното нещо”, уточни той.



По думите на Хаджигенов Слави Трифонов е събрал към себе си умни хора, специалисти, които ще сформират държавно управление или най-малко ще се опитат.

„ Обединението е значимо. Ако той се обърне към нас, имаме подготвеност да предложим хора”, уточни той.

„ Не става въпрос за обикновената аритметика, която явно не излиза. Става въпрос за поддръжка. Трябва да създадем, каквото можем. Българска социалистическа партия сами предложиха поддръжка и ние ще я вземем. Ако има такава от Движение за права и свободи, и нея ще вземем”, съобщи съпредседателят на „ Изправи се! Мутри вън!”.



„ Смелостта не е в това да се явяваш на избори, до момента в който успееш да си нагласиш резултатите. Смелост е да отстояваш правилата си”, безапелационен е Хаджигенов.

Целия диалог гледайте във видеото
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускайОбратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПричинява ли той по-тежко заболяванеФункцията ще се задейства, когато човек върви и гледа в смартофна сиИма голям брой ранениНе пропускайте новите епизоди на престъпната драма по NOVAХитове, истинска сценография и артистично наличие превзеха сцената на шоутоКакво разкри актрисата в свое интервюПолитикът, който ще бъде повдигнат като претендент за канцлер от ХДС и ХСС, има огромни шансове да застане отпред на ГерманияКакво показа известната певица в ИнстаграмТе са били заселени на острова през 2011 година, с цел да бъде възобновена популацията там " Знаех, че ориста ни е да бъдем дружно ", написа артистът в пост в ИнстаграмРойтерс: Очаква се източването на водата от резервоарите на авариралата атомна централа да продължи десетилетияПотегляме на следващото виртуално пътешествиеВластите ускориха ограниченията за сигурност в МинесотаУченик откри огън по полицаиПреди Mercedes да дръпне покривалото от новия модел, дано се върнем към един от най-емблематичните SL модели в историята.Разпоредено е да бъдат подхванати всички противоепидемичн
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР