Принцип, проверен в течение на две поколения (поне): не е

...
Принцип, проверен в течение на две поколения (поне): не е
Коментари Харесай

Евгений Дайнов за Зелено движение и ПП-ДБ: Да не се караме, утре ще сме заедно против някой гангстер

" Принцип, тестван в течение на две генерации (поне): не е добре да се караме, тъй като още на следващия ден ще се окаже, че би трябвало дружно да се борим срещу някой разбойник (назрява обстановка със злато-гангстери в Божурище, например) ".

Така политологът проф. Евгений Дайнов разяснява на персоналния си профил във фейсбук отцепването на " Зелено придвижване " от " Продължаваме промяната - Демократична България ".

Дайнов е един от създателите на придвижването.

" Имаше съществени причини и " за "  и " срещу " излизането от обединението. Не е някаква детинска сръдня - въпреки всичко главните фигури в Зелените са на възрастта на родителите на главните фигури в Политическа партия ", добавя още Дайнов.

Под обявата му има полемика с разнообразни отзиви. Според някои това е " една доста неверна постъпка на Зелено придвижване и нека още веднъж едни 3% не останат отново изгубени и невлизане в парламент и изгубен късмет да се прави нещо действително в политиката като дейности ".

Други отиват още по-далеч - настояват, че " зелените " като цяло желаят единствено да осребряват. 

Трети пък акцентират, че тези 3% ПП-ДБ по този начин или другояче ще ги подарят на ГЕРБ и Движение за права и свободи.


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР