Принцесата на Уелс сподели невиждана досега коледна снимка преди специалното

...
Принцесата на Уелс сподели невиждана досега коледна снимка преди специалното
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън сподели очарователна невиждана досега коледна снимка на нея като бебе преди телевизионно шоу

Принцесата на Уелс показа невиждана до момента коледна фотография преди специфичното си телевизионно шоу по-късно тази седмица.

Очарователната фотография, направена преди 40 години, демонстрира Кейт като бебе по време на коледните празненства на семейство Мидълтън през 1983 година Почти двегодишната Кейт може да се види да седи на масата за вечеря със сладка огърлица от мъниста пред празнична декорация. Изображението беше оповестено преди нейното „ Together at Christmas ” Carol Service, предавано на Бъдни вечер по ITV в 19:45. Тази година услугата се концентрира върху жизненоважното значение на ранните години и ролята, която играят хората в оформянето на бъдещите генерации, като част от акцията Shaping Us.

Дворецът Кенсингтън споделя, че ще предложения други да споделят фотоси от най-ранната си Коледа в каналите си в обществените медии в навечерието на Бъдни вечер. Това идва, когато беше разкрито, че Кейт ще благодари от сърце на всички, които оказват помощ на бебета и дребни деца да се „ усещат сигурни,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР