Принцесата на Уелс размени двореца за заседателната зала, като организира

...
Принцесата на Уелс размени двореца за заседателната зала, като организира
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън домакин на среща с глобални компании

Принцесата на Уелс замени двореца за заседателната зала, като провежда среща на City high-flyers с световни компании, с цел да получи поддръжка за плана си в ранните години.

Потвърдено е, че Кейт започва бизнес работна група в ранна детска възраст, с компании като Unilever, Ikea, Deloitte и Lego на борда.

И през днешния ден тя беше хазаин на встъпителна среща на работната група в централата на NatWest в Лондонското сити, като Aviva, Co-op и Исландия се причислиха към нея измежду другите огромни компании.

Кейт дойде за срещата в рециклиран пресен бял блейзър на Александър Маккуин, черни панталони и токчета и стисна досието си с бележки.

 
След това тя беше посрещната от основния изпълнителен шеф на NatWest Дейм Алисън Роуз, преди да се причисли към други бизнес водачи и да изнесе тирада за значимостта на ранните години.

Кейт им сподели: " Стоя тук пред вас, с цел да ви помоля, някои от най-влиятелните английски бизнес водачи, за вашата поддръжка в подпомагането на основаването на обществената смяна, която е нужна.

" Говорила съм и преди за нуждата ранното детство да стане публичният еквивалент на изменението на климата. По метода, по който светът на бизнеса е възприел задачата за чиста нула за отбрана на нашите екологични екосистеми, вие също имате значима роля, с цел да гарантирате, че нашите обществени екосистеми също са предпазени.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР