Принцесата на Уелс разкри истинските си чувства относно нейната шокирана

...
Принцесата на Уелс разкри истинските си чувства относно нейната шокирана
Коментари Харесай

„Ефективният жест на Кейт Мидълтън във видеоклипа за преместване на рак показва истински чувства“ - експерт

Принцесата на Уелс разкри същинските си усеща по отношение на нейната шокирана диагноза рак по време на прочувственото си видео известие, твърди специалист по езика на тялото.

В прочувствено обръщение към нацията принцесата разгласи в петък вечерта, че е била диагностицирана с рак след коремната й интервенция през януари. Докато лекарите в началото смятаха, че положението й не е раково и го потвърдиха в предходно изказване от двореца Кенсингтън, резултатите от следоперативните проби демонстрират друго.

Кейт сподели, че ударът е пристигнал като " потрес " за нея, принц Уилям и трите им деца. Облечена повърхностно в раиран пуловер и дънки, седнала на скамейка с цъфтящи пролетни цветя на назад във времето, Кейт сподели самоуверено лице за обществеността, сподели специалистът по езика на тялото Джуди Джеймс пред Mirror.

Докато феновете бяха трогнати до сълзи, гледайки клипа, Джуди разяснява: „ Почти невероятно е да гледате това самоуверено соло осъществяване на Кейт, без да се разплачете. Седнала бледа, много дръпната, само че все па...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР