Принцесата на Уелс разкри диагнозата си рак, за да защити

...
Принцесата на Уелс разкри диагнозата си рак, за да защити
Коментари Харесай

Има ли право обществото да знае за здравето на кралското семейство? Кажете вашето мнение

Принцесата на Уелс разкри диагнозата си рак, с цел да „ отбрани връзката си “ с обществеността – само че смятате ли, че това трябваше да е персонален въпрос?

В В прочувствено видео известие Кейт разкри, че сега е подложена на превантивна химиотерапия за заболяването, която беше открита след тежката й коремна интервенция през януари. Бъдещата кралица призна в петък, че диагнозата е " голям потрес " за нея и принц Уилям, защото се смяташе, че положението й не е раково.

В дните, предшестващи тревожното известие, десетки теории на конспирацията бяха споделени онлайн, като хора по целия свят спекулираха къде се намира кралската персона. Те бяха в допълнение подхранвани, когато дворецът Кенсингтън пусна редактирана фотография на Кейт за Деня на майката и когато тя беше видяна с Уилям в магазин за ферми предходната седмица.

Според приятеля на Кейт, принцесата е написала речта „ сама, доста бързо “ в опит да „ потуши по-нататъшни злословия и здравни спекулации “. Говорейки пред The ​​Sunday Times,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР