Принцесата на Уелс призна, че е редактирала снимка на нея

...
Принцесата на Уелс призна, че е редактирала снимка на нея
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън наруши мълчанието на редактираната снимка, за да каже „съжалявам“ и призна кой е променил изображението

Принцесата на Уелс призна, че е редактирала фотография на нея и децата й, с цел да означи Деня на майката, и насочи персонални извинения за всяко комплициране след тя беше упрекната, че е цифрово изменена.

Снощи няколко от най-големите интернационалните фотоагенции в света обявиха, че издадената фотография на Кейт и трите й деца е била „ манипулирана “. Асошиейтед прес (AP) Reuters, Agence France-Presse (AFP) и Getty Images поотделно издадоха „ уведомление за заличаване “ до медийни организации по целия свят, потвърждавайки, че всяка от тях е изтрила изображението от своите самостоятелни библиотеки – и през днешния ден Press Association последваха образеца, до момента в който не получиха спомагателна информация от двореца Кенсингтън.

Тази заран в рядка обява на X, подписана със C, което значи, че е от Кейт, принцесата призна: „ Както доста фенове фотографи, от време на време опитвам с редактиране. Исках да изразя извиненията си за всяко комплициране на фамилната фотография ние споделихме през вчерашния ден повода. Надявам се,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР