Принцесата на Уелс отдаде почит към кралица Елизабет Втора на

...
Принцесата на Уелс отдаде почит към кралица Елизабет Втора на
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън: Първата ни Коледа без кралицата ще бъде много различна

Принцесата на Уелс отдаде респект към кралица Елизабет Втора на коледна работа в Уестминстърското абатство, съобщи Ройтерс.

Крал Чарлз Трети, съпроводен от кралицата консорт Камила, се причисли към сина си Принц Уилям, брачната половинка му и други членове на фамилията на службата в абатството, където през септември беше погребението на Елизабет Втора.

Коледната работа се състоя предходната седмица и ще бъде излъчена в събота

Кейт, която стана принцеса на Уелс след възкачването на трона на Чарлз Трети, беше хазаин на събитието и го посвети на Елизабет, както и на „ всички, които за жалост към този момент ги няма с нас “.

Кралицата умря на 8 септември т.г. на 96-годишна възраст, откакто беше на трона в продължение на седем десетилетия.

„ Нейно Величество държеше на Коледа като време, което събра хората и ни припомня какъв брой са значими вярата, другарството и фамилията, както и да покажем съпричастност и съчувствие “, сподели принцесата на Уелс.

Семейството показва единение на службата, състояла се на 15 декември – денят, в който бяха излъчени финалните епизоди на документалната поредност на стрийминг платформата Нетфликс за Принц Хари и брачната половинка му Меган.

Херцогът на Съсекс, който се отдръпна от кралските отговорности през 2020 година, насочи нови рецензии към фамилията си в сериала, в това число и обвинявания към по-големия си брат и престолонаследник Уилям, напомня Ройтерс.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР