Принцесата на Уелс определено е един от най-харесваните и уважавани

...
Принцесата на Уелс определено е един от най-харесваните и уважавани
Коментари Харесай

Коя е любимата баба на децата на Уилям и Кейт

Принцесата на Уелс несъмнено е един от най-харесваните и уважавани членове на кралското семейство. Освен че извършва съзнателно работните си отговорности и не се забърква в кавги, Кейт може да се похвали и с още един плюс - образцово семейство.

Говорим освен за принц Уилям и трите им деца Джордж, Шарлот и Луис, а и за родителите на Кейт. Керъл и Майкъл Мидълтън са постоянният кей на щерка си, когато напрежение в кралския двор стане прекомерно.

Както и мястото, където трите й деца се усещат най-добре. 68-годишната Керъл и 74-годишният Майкъл са баба и дядо на шест внуци. Освен деветгодишният Джордж, осемгодишната Шарлот и петгодишния Луис, те имат и трима внуци от от по-малката си щерка Пипа.
 Снимка 393105
Източник: GettyImages

След сватбата на Пипа с Джеймс Матюс през 2017 година се родиха Артър, Грейс и Роуз. " От фотосите ясно се вижда, че Керъл обожава внуците си, а и те нея. Това няма по какъв начин да стане, в случай че не им обезпечава занимания ", разяснява специалистът по родителство Джо Мичълхил пред Express.

Тя добавя, че най-вероятна като баба Керъл слага граници и ясно е посочила какво се чака от децата. " Представям си я да прави естествени " старешки " неща с тях като да им пече сладкиши, да плетат венци от цветя, да играят дружно. А когато е време за лягане, не е толкоз строга ".

Мичълхил добавя, че Керъл евентуално им разрешава по спомагателна порция сладолед или няколко минути повече в прегръдките на баба. И напомня думите на принц Уилям, който споделя какъв брой обича да върви на посетители в дома на семейство Мидълтън. " Той обича да върви на вечеря там, тъй като по този начин си показва естествената фамилна вечеря - всички край масата да беседват и да се смеят ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР