Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън се появи неочаквано заедно със

...
Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън се появи неочаквано заедно със
Коментари Харесай

Принцеса Кейт направи изненадващо първо публично посещение след края на химиотерапията

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън се появи ненадейно дружно със брачна половинка си принц Уилям на посещаване в Саутпорт, където организираха персонална среща с опечалените фамилии на три деца, убити при нахлуване с нож през юли. Това е първият формален обществен ангажимент на Кейт, откогато завърши химиотерапията си, заяви BBC.

Кралски източници споделят пред медията, че тя е решила да се причисли към принц Уилям, с цел да покаже своята „ поддръжка, съпричастност и съчувствие към локалната общественост “. След като химиотерапията й завърши, Кейт стартира последователно да се връща към формалните си отговорности. Това обаче е най-големият миг до момента в този развой, оповестява BBC. Облечена в дълго кафяво палто с есенен тип, тя дойде със брачна половинка си, с цел да се срещне със фамилиите на опечалените и със спасителите, които принц Уилям дефинира като " герои “.

 Катрин прегърна някои от чиновниците на незабавната помощ, а шефът на пожарната Фил Гариган сподели, че „ тя вижда страстта в тях “.  Кралското посещаване в Саутпорт беше планувано като непретенциозно събитие,  за да може Уилям и брачната половинка му Кейт да прекарат повече време уединено със фамилиите на трите починали деца и с учителя им по йога, който е присътвал на нападението, оповестява BBC. Кейт Мидълтън приказва за " положителни и неприятни дни ", а дворецът Кенсингтън предизвести, че организацията би трябвало да бъде гъвкава като може да се наложат промени в последния миг.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР