Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън е в ранен стадий на

...
Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън е в ранен стадий на
Коментари Харесай

„Всичко ще бъде наред!“ е посланието, което Кейт Мидълтън отправи към света, след диагнозата рак

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън е в ранен етап на лекуване, откакто й е открит рак.
Това заяви тя посредством видео изказване. През януари принцесата бе призната за коремна интервенция в болница в Лондон. По време на интервенцията е намерено и туморното образувание. Все още не е явен вида на рака, както и какво ще е лекуването, Новината е огромен потрес за кралското семейство, защото сега Крал Чарлз III също се бори с рак на простатата. Журналистът Жени Павлова, която живее в Лондон, описа в ефира Euronews Bulgaria, че новината, с изключение на потрес за британците, е и натурален отговор на всички спекулации, които не стопираха да се появяват по медиите през последните седмици.
Тази информация обаче е и огромно разчупване на досегашния протокол на Кралството, точно и поради видеообръщението, с което Крал Чарлз III заяви, че е диагностициран с рак на простатата. Видеото на Кейт Мидълтън е било планувано доста по-рано, още от момента, в който тя е схванала своята диагноза.
Жени Павлова, публицист

От Двореца обаче са забавили разпространяването му до началото на ваканцията на учениците, което стартира през идната седмица, с цел да намерят Кейт и Уилям подобаващ метод, по който да оповестят това на трите си деца, описа още Жени Павлова.

„ Всичко ще бъде наред! “ – това е посланието, което Кейт насочва освен към децата, а и към нацията, към всички и хората тук се надяват, че това ще бъде тъкмо по този начин, изясни журналистът.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР