Принцесата на Уелс има невероятно близки отношения с по-малката си

...
Принцесата на Уелс има невероятно близки отношения с по-малката си
Коментари Харесай

Сладка връзка между принцеса Шарлот и дъщерята на Пипа Мидълтън

Принцесата на Уелс има необикновено близки връзки с по-малката си сестра Пипа. Те са родени единствено с разлика от 21 месеца и са както най-хубави другари, по този начин и братя и сестри.

И двамата са се радвали на три деца; Кейт споделя принц Джордж, на 10, принцеса Шарлот, на осем, и принц Луис, на пет, с принц Уилям, до момента в който Пипа споделя Артър, пет, Грейс, три, и едногодишната Роуз със брачна половинка си Джеймс Матюс.

Семейство Мидълтън е известно като доста сплотено. Родителите Карол и Майкъл играят практическа роля със своите деца и внуци. Известно е, че Пипа и брачният партньор Джеймс вършат същото, защото бяха основни в поддръжката на принцесата след коремната й интервенция и диагнозата рак. Междувременно Джеймс Мидълтън, братът на принцесата, също е дирек на поддръжка.

Джеймс побърза обществено да изрази любовта си към сестра си, откакто диагнозата й рак беше оповестена обществено. Той разгласява фотография в Instagram, показваща по какъв начин се катерят в Алпите дружно като деца, и я надписа: „ Пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР