Принцесата на Монако Шарлийн „едва не умряла“ по време на

...
Принцесата на Монако Шарлийн „едва не умряла“ по време на
Коментари Харесай

Приятел на принцеса Шарлийн: Дворецът омаловажава факта, че тя едва не умря в Южна Африка

Принцесата на Монако Шарлийн „ едвам не умряла “ по време на интервенция, която трябвало да в профил проблем с преглъщането, произлизащ от тежка зараза на гърлото, споделя неназован източник, представен от.

43-годишната принцеса е в центъра на продължаваща сага към здравословното ѝ положение, откакто брачният партньор ѝ принц Албер разкри, че жена му е призната в „ лечебно заведение “, където ще остане „ най-малко няколко “ седмици.

Сега нов източник подлага на критика „ изобразяването на принцесата като човек, който има проблеми с психологичното здраве “, потвърждавайки, че по този метод се омаловажават здравословните ѝ проблеми и, че Шарлийн е

изгубила „ половината от тежестта си “ .

Говорейки пред уеб страницата източник, разказан като другар на принцесата, съобщи тази седмица: „ Не е почтено тя да бъде изобразявана като човек, който има проблеми от психическо или прочувствено естество. Не знам за какво дворецът омаловажава обстоятелството, че тя едвам не умря в Южна Африка “.

Източникът изяснява, че Шарлийн имала тежка зараза в зоната уши, нос, гърло, което довело до „ тежки проблеми със синусите и с преглъщането, произлизащи от по-ранна интервенция “.

Той прибавя:

„ Тя не можеше да яде твърда храна в продължение на шест месеца

поради всички интервенции, през които мина. Успяваше да приема единствено течности през сламка, тъй че загуби половината си тегло “.

Шарлийн се върна при брачна половинка си и близнаците си Жак и Габриела в Монако по-рано този месец след 10-месечно неявяване, до момента в който се възстановяваше от интервенции след зараза на синусите, която получи по време на независимо пътешестване до родната си Южна Африка по-рано тази година.

В дните след завръщането ѝ снаха ѝ Шантел Уитсток сподели, че принцесата може да не се върне в двореца и не е възнамерявала неотложно да се завърне към обществените си задължения, макар че по-късно се отхвърли от думите си.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР