Принцесата на Монако Шарлен поднови публичните си изяви след дълго

...
Принцесата на Монако Шарлен поднови публичните си изяви след дълго
Коментари Харесай

Принцеса Шарлен от Монако дебютира с нова визия

Принцесата на Монако Шарлен възобнови обществените си изяви след дълго неявяване. Тя се появи дружно със фамилията си в събота на E-Prix в Монако.

Шарлен, дружно със брачна половинка си принц Албер и техните 7-годишни близнаци принц Жак и принцеса Габриела изгледаха автомобилното съревнование, след което принцесата взе участие в награждаването.

Местните медии означават, че завръщането на Шарлен към публичните действия е събитие, предстоящо в княжеството в продължение на доста, доста месеци.

Облечена елегантно в скроен сив костюм, тя дебютира с нов имидж и с къса платинено руса прическа. Шарлен прекара по-голямата част от времето си, играейки с принцеса Габриела.

Двойката майка-дъщеря освен връчи трофея за 2-ро място на Mitch Hunt на Jaguar, само че и се прегърнаха по време на церемонията по награждаването.

Съпругата на принц Албер II се завърна в Монако през март след четиримесечен престой в швейцарска клиника, където се лекува от надълбоко прочувствено и физическо безсилие. В началото на ноември тя непринудено постъпи на лекуване в професионалното заведение. Тогава владетелят на Монако разсея всевъзможни подозрения, че повода за изгубването на принцесата е проблеми в брака им.

Шарлен се разболя, до момента в който беше в Южна Африка предишния когато беше на планувано като малко 10-дневно посещаване в родната й страна. Усложненията от предходна УНГ зараза обаче я задържа там за шест месеца. Поредица от мъчителни коригиращи интервенции и следващ рецидив отложиха завръщането й в Монако до края на 2021 година
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР