Принцесата на Монако, която не е благородник и освен това

...
Принцесата на Монако, която не е благородник и освен това
Коментари Харесай

Мистериозната Принцеса Шарлий се завърна в Монако

Принцесата на Монако, която не е аристократ и също така е и доста по-млада от половинката си  принц Албер. Принцът и Шарлийн имат 20 години разлика. 
Двойката има две деца, близнаците Жак и Габриела, които са към този момент на седем. Наскоро Шарлийн разгласява няколко поста в профилите си дружно с децата и мъжа си.

Тя е била професионален състезател, а по-късно публично зае мястото до принц Алберт. Известен с бошемския си живот и другарство със всемирски персони, Алберт късно се задомява, това е събитие за дребната монархия.

Днес Алберт е на 64 години, последната години към брака му има спекулации. Факт е че брачната половинка му не живя с него с него и децата повече от шест месеца. Шарлийн се намираше в Южна Африка, от където тя е родом в действителност. Около тяхната разлъка естествено се появиха догадки и спекулации, само че нито принца нито Шарлийн излязоха с публично изказване. Посочиха, че принцесата се лекува от зараза в родината си и тов ай пречи да пътува, също така затрудненията о тПандемията забави и нейното прибиране в Европа.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР