Принцеса Йожени е от малкото членове на британското кралско семейство,

...
Принцеса Йожени е от малкото членове на британското кралско семейство,
Коментари Харесай

Защо принцеса Йожени наистина има Instagram

Принцеса Йожени е от дребното членове на английското кралско семейство, които поддържат персонален Instagram профил. Там дребната щерка на принц Андрю и Сара Фъргюсън споделя главно информация за общественополезните си действия и по-рядко - моменти от персоналния си живот.

Съвсем неотдавна 33-годишната принцеса призна, че поддържа профила си напълно сама и счита това за " най-стресиращото нещо на света ". " О, господи, постоянно трептя от нерви. Преди да обявявам нещо, го пущам най-малко на пет индивида, които да кажат дали е добре, дали нямам някоя неточност, дали няма да загазя с публикуването му. "

Признанието й идва по време на присъединяване й в подкаста White Wine Question Time на Кейт Торнтън. Там Йожени споделя, че когато основава Instagram профила си през 2018 година, концепцията й е хората да я опознаят, тъй като онлайн " е цялостно с подвеждаща информация ".

Най-големият й боязън е да не види в интернет " ужасяващо грозни наши фотоси на излизане от някой бар ", като евентуално има поради фотоси на себе си и брачна половинка си Джак Бруксбанк. " Понякога при мен идва някой, който ми споделя: Изглеждате доста по-красива в действителния живот. Това комплимент ли е? Нямам визия ", добавя тя.

Въпреки огромния стрес от това да поддържа Instagram профил, принцеса Йожени не съжалява, че го има. " Искам хората да видят каква съм и да знаят, че усещам за комизъм. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР