Принцеса Мери е датският еквивалент на Кейт Мидълтън - омъжена

...
Принцеса Мери е датският еквивалент на Кейт Мидълтън - омъжена
Коментари Харесай

Емоционалното пътуване на принцеса Мери

Принцеса Мери е датският еквивалент на Кейт Мидълтън - омъжена щастливо за престолонаследника, пример за жанр и един от най-обожаваните членове на кралското семейство. Толкова обичана, че от време на време датчаните не помнят, че е австралийка.
 Принцеса Мери, принц Фредерик и визитата на датската кралска двойка в Индия
Защо съпоставиха датската принцеса с принцеса Даяна

Поводът е визитата й в Индия

Сега 51-годишната брачна половинка на принц Фредерик ще има шанса да посети родината си за първи път на публично посещаване и то - сама.

В последните дни Мери е във Фиджи, където се среща с локални поданици, участва на публична вечеря с президента Уилям Катонивере и взе участие в екологични интензивности.

Днес, 28 април, обаче Мери идва в Австралия. Тя ще се срещне с датски компании и представители, които работят в страната по разнообразни " зелени " начинания и планове по стабилно развиване.

Мери и принц Фредерик се срещат в бар в Сидни по време на Олимпийските игри през 2000 година Година по-късно тя се мести в Дания, а през 2004 година към този момент са женени. Двойката има четири деца: принц Кристиан на 17, принцеса Изабела на 16 и 12-годишните близнаци принц Винсент и принцеса Жозефине, напомнят Hello.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР