Принцеса Кейт е обект на неистови спекулации през последните седмици,

...
Принцеса Кейт е обект на неистови спекулации през последните седмици,
Коментари Харесай

Принц Уилям има „много да каже“, тъй като „репутацията на Кейт е разбита като тази на Даяна“ - експерт

Принцеса Кейт е обект на неистови спекулации през последните седмици, до момента в който се възвръща от коремна интервенция. А принц Уилям се бори с манията за интрига, твърди кралски специалист.

Нещата доближиха връх, когато фотография, пусната от двореца за Деня на майката, беше оттеглена от новинарските организации на съображение съмнение за „ операция “ “ – и това, което се съдържаше най-вече онлайн, проби в мейнстрийма.

Ребека Инглиш съобщи, че принцът на Уелс има " доста да каже " в отговор на седмиците на жестоки конспирации и клюки за брачната половинка му, които доведоха до " разрушена известност " сходно на тогавашната на принцеса Даяна.

Кралският сътрудник твърди, че съгласно вътрешни лица Уилям, Кейт и техният екип не възнамеряват да реагират обществено на безбройните тайни теории за тяхното семейство, само че принцът на Уелс може да се заеме с това в бъдеще.

„ Засега принцът и неговият екип нямат нищо срещу да реагират обществено на това, което те разказват като „ полуда “,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР