Принцеса Хая, съпругата на емира на Дубай Мохамед бин Рашид

...
Принцеса Хая, съпругата на емира на Дубай Мохамед бин Рашид
Коментари Харесай

Дубайската принцеса поиска закрила на Острова

Принцеса Хая, брачната половинка на емира на Дубай Мохамед бин Рашид Ал Мактум, изиска от Върховния съд в Лондон да се възползва от мярка за отбрана против насилствен брак, обвързвана с децата им.

Не са известни детайлностите за поисканата мярка от принцеса Хая, която е омъжена за емира на Дубай от 2004 година, като те имат две деца - 11-годишна щерка и 7-годишен наследник. Четиридесет и пет годишната щерка на умрелия крал на Йордания Хюсеин и полусестра на крал Абдула също така изиска мярка за отбрана против брутално държание и настоя за настойничество над децата по време на правосъдното съвещание.

Емирът на Дубай от своя страна настоя посредством юристите си децата да се върнат в ОАЕ. Принцесата и емирът разгласиха официално съобщение, с което удостоверяват, че са две страни в правосъдна процедура. „ Тази процедура е обвързвана с благоденствието на двете ни деца, а не с въпрос за бракоразвод или финансови въпроси “, се отбелязва в официалното съобщение. Предвидено е чуването пред Върховния съд да продължи на следващия ден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР