Принцеса Даяна отдавна не е просто член на кралското семейство,

...
Принцеса Даяна отдавна не е просто член на кралското семейство,
Коментари Харесай

Когато Ким Кардашиян иска да е принцеса Даяна

Принцеса Даяна от дълго време не е просто член на кралското семейство, а същинска икона на поп културата, на която се пробват да подражават знайни и незнайни хора. Като стартираме от снахите й Меган Маркъл и Кейт Мидълтън, минем през хиляди инфлуенсъри в обществените медии и стигнем до... Ким Кардашиян.
 Принц Хари, Spare, гибелта на майка му принцеса Даяна и прекарването му в Париж
Най-голямата болежка в живота на принц Хари

Още детайлности от автобиографията му Spare

Риалити звездата е съумяла да се пребори на обществен търг за едно от най- " скандалните " бижута, носени от починалата лейди Ди. Става дума за огромен кръст със скъпоценни камъни на марката Attallah, който беше част от годишния търг на Sothby`s Royal & Noble.

Бижуто, което е направено от квадратни аметисти и диаманти от по 5.25 карата се продаде за 197 453 щатски $ - двойно на в началото предстоящата от Sothby`s цена. " Това е самоуверено украшение по мярка, цвят и жанр ", разяснява шефът на отдела по бижута на лондонската аукционна къща Кристиан Спофорт.

Той добавя, че е благополучен от това, че кръстът ще заживее нов живот " в ръцете на също толкоз международно известна персона ". Според пресрилийза на Sothby`s бижуто е било владеене и е носено само от принцеса Даяна преди да премине в ръцете на Ким Кардашиян.

Най-известната му обществена поява е на благотворителната церемония на фондация Birthright през 1987 година в Лондон, където тогавашната принцеса на Уелс го носи на дълго перлено колие в комбиниране с лилава кадифена рокля Catherine Walker.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР