Принцеса Даяна, изобщо не е харесвала кралските коледни традиции, заради

...
Принцеса Даяна, изобщо не е харесвала кралските коледни традиции, заради
Коментари Харесай

Всяка Коледа принцеса Даяна изживявала най-големия си кошмар

Принцеса Даяна, въобще не е харесвала кралските коледни обичаи, поради които е трябвало да се преоблича по четири пъти дневно. Поне по този начин твърди някогашният ѝ иконом Пол Барел.

В предаването " Кралската Коледа: Тайните на Сандрингам " Барел разкри какво тъкмо е предизвиквало неспокойствие у Даяна точно на най-светлия християнски празник.

" Първо, сутринта би трябвало да отидете на черква. След това би трябвало да се преоблечете и да отидете на обяд. След това отново би трябвало да се преоблечете и да отидете на разходка. А по-късно още веднъж да се преоблечете и да отидете на вечеря ", споделя той.

Кралският специалист Ричард Кей също си спомня, че това е било доста изтощително за Даяна. " Това може да е много изтощително. Но това са обичаи, към които на принцеса Даяна и на херцогинята на Йорк им бе много мъчно да се приспособяват ", споделя Кей.

И макар че принцеса Даяна не е харесвала коледните обичаи на кралското семейство, до момента в който е била част от него, е трябвало да се помирява и да прави всичко, което се изисква от нея.

Даяна не е единствената, която е недолюбвала безкрайните смени на тоалети на Коледа. Наскоро стана ясно, че и Кейт Мидълтън се изнервя от честата промяна на облекла на празника.

Веднъж херцогинята на Кеймбридж е споделила с посетител на благотворително мероприятие, че на 25 декември ще би трябвало да се преоблече цели пет пъти.

Личната дизайнерка и дясна ръка на Елизабет II Анджела Кели на собствен ред разкрива, че предходната година кралицата е носила до седем разнообразни тоалета за денонощие, приемайки посетители за Коледа.

Мис Кели, която работи с Нейно Величество повече от 25 години, споделя, че на празника тя е " толкоз заета, колкото и в Лондон, с доста посетители, които да забавлява ".

След следобедния чай или разходката с кучетата в имението си, кралицата избира тоалета за идната вечер.

" Показвам ѝ скици на вечерни рокли, с цел да ги прегледа и да избера какво би желала да облече довечера. Понякога може да ѝ се наложи да избира рокля за коктейл ", споделя Кели.

За да избегне неловки моменти, стилистката споделя избора си с останалите членове на кралското семейство.

" След като Нейно Величество избере рокля за вечерята, в коридора за другите стилисти се поставя записка с детайлности какво ще облече. Това се прави, с цел да може камериерките на кралицата да изберат подобаващата рокля за дамата, за която се грижат ", споделя още Кели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР