Принцеса Даяна е една от най-популярните и обичани фигури в

...
Принцеса Даяна е една от най-популярните и обичани фигури в
Коментари Харесай

Зловещо! Ковчегът на Даяна е празен, а гробът й… Ексклузивни СНИМКИ

Принцеса Даяна е една от най-популярните и обичани фигури в международната поп просвета, която към момента провокира големи страсти. Не е изненадващо, че понякога от персоналния й живот изникват нови обстоятелства.

През годините в интернационалната преса се появяват фотоси на гроба на принцесата на Уелс. Според мнозина той е... празен и напряко злокобен и подценяван.



Как наподобява гробът й след повече от две десетилетия?
Въпреки че животът на Даяна Спенсър в английския кралски двор беше призрачен сън, тя в никакъв случай не съжаляваше за брака си с принц Чарлз, макар обстоятелството, че той постоянно й изневеряваше и я пренебрегваше през цялото време на връзката им.

Благодарение на връзката си с престолонаследника и „ брака “ в семейство Уиндзор, тя стана освен принцеса на Уелс, само че на първо място майка. Уилям и Хари бяха целият свят за нея от първите дни на живота им.

Въпреки ограничаващите правила в кралското семейство, тя им насажда полезности, които счита, че се съблюдават и за разлика от кралица Елизабет II Даяна води естествен, постоянно безразсъден живот, който кралските особи в никакъв случай не са преживявали пъкъл портите на двореца.

За страдание персоналният й живот, както тя самата сподели, беше като неприятен сън. Провокирана от многочислени унижения, изменничество и липса на любов от страна на брачна половинка си, след дълги години премеждия, тя взема решение обществено да приказва за протичащото се в живота им.

Беше обаче малко, прекомерно малко. Любимата от британците и целия свят лейди Ди почина трагично при автомобилна злополука в един от парижките тунели. Това се случи на 31 август 1997 година



Къде е заровена „ принцесата на народа “?
Първоначалното заравяне на Даяна Спенсър трябваше да бъде на остров Алторп, ситуиран в имението на семейство Спенсър. Това е и мястото, където майката на Уилям и Хари прекарва детството си и където се крие от вниманието на медиите по време на свадите към развода й с принц Чарлз. Семейството на Даяна го избра мястото поради спокойствието и тишината, които майката на бъдещия крал в никакъв случай не е изпитвала приживе.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР