Принцеса Азема, дъщерята на султана на Бруней, един от най-богатите

...
Принцеса Азема, дъщерята на султана на Бруней, един от най-богатите
Коментари Харесай

Дъщерята на султана на Бруней се омъжи за първия си братовчед

Принцеса Азема, дъщерята на султана на Бруней, един от най-богатите хора в света, се омъжи за първия си братовчед принц Бахар ибни Джефри Болкиа на обилна гала, траяла седем дни.

Сватбата се организира в първокласния кралски замък на татко ѝ, а избраникът е наследник на брата на султана принц Джефри Болкиа, оповестява „ Пипъл “. Сватбата е имала няколко церемонии, а фамилията на принцесата е похарчило милиони.



Принцеса Азема е на 38 години и е осмото дете на могъщия султан. Султан Хасанал Болкиа също е „ основният водач на ислямската религия “, както и министър-председател, министър на финансите, външните работи и търговията, шеф на полицията, министър на защитата и пълководец на въоръжените сили на своята страна. Състоянието му се прави оценка на 27,7 милиарда $, което го прави един от най-богатите владетели в света.



За фамилията на султана на Бруней се писа и през октомври 2020 година, когато умря неговият наследник – холивудският продуцент принц Азим от Бруней, който беше на 38 години и беше четвърти по ред на заместничество. Въпреки че фамилията не разгласи публично повода за гибелта му, се знае, че той дълги години се бори с рак на черния дроб
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР